Over ons

Profiel

Tegnis is een multidisciplinair bedrijf van consultants, projectmanagers, engineers en makers van vooruitstrevende  energieconcepten voor nieuwbouw en renovatie. We bieden kennis, expertise en concrete oplossingen in elk stadium. Over het hele traject: van ontwikkeling, ontwerp en productie tot en met installatie, onderhoud en kennisoverdracht. Tegnis ontwikkelt en produceert concepten zowel in opdracht als in eigen beheer. We werken voor en met aannemers, installatiebedrijven, architecten, wooncorporaties en projectontwikkelaars.

Visie

Voor Tegnis is het duidelijk dat een out of the box mentaliteit noodzakelijk is voor meer energie-efficiency en een gezonder binnenmilieu. Wij denken dat duurzame energie-efficiency en de beheersing van het binnenklimaat altijd beter kunnen en dat grenzen verlegd kunnen worden. Hiervoor kunnen inzichten gebruikt worden uit wetenschappen en sectoren die pioniers zijn met hun kennis van energie en luchtkwaliteit. Wij willen partijen in de vastgoedsector verder brengen door deze inzichten te vertalen naar baanbrekende en tegelijkertijd pragmatische installatieconcepten.

VolkerWessels

VolkerWessels heeft een 50% belang in Tegnis. VolkerWessels werkt samen met Tegnis om duurzame installatietechnische innovaties toe te passen in haar nieuwbouw- , renovatie- en infrastructurele projecten. De alliantie biedt Tegnis toegang tot VolkerWessels’ uitgebreide ervaringskennis van de bouw en infra,  korte lijnen van proeftuin naar praktijk en investeringskracht voor Research & Development.

Werken bij

Tegnis werkt aan ideale installatietechnische oplossingen voor de nieuwbouw- en renovatieprojecten van haar klanten. Voor onszelf doen we dat niet anders. Ook voor onze eigen organisatie gaan we uit van het optimale. Tegnis staat voor kwaliteit, innovatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Precies dat zijn ook de waarden waarin onze mensen zich herkennen. Als medewerker van Tegnis neem je je eigen verantwoordelijkheid en behartig je de belangen van je klanten, van het team waarmee je werkt en van Tegnis.

Interesse? Naast een prettige, inspirerende werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een stimulerende setting om je door te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen maken structureel deel uit van ons HRM-beleid.

Zijn er op dit moment geen vacatures? Stuur dan je open sollicitatie met CV en motivatie naar: info@tegnis.nl